Industrienyheder

Hvordan fjernes blæserhjulet?

2022-05-21
1. Brug af pumpehjulsadskilleren: Hvis der er en ventilatorhjulsadskiller på stedet, kan du trykke ventilatorakslen direkte ned på ventilatorhjulsadskilleren for at afslutte demonteringen af ​​ventilatorhjulet. Denne metode er den enkleste og sikreste. Generelt er operationstiden kun 1-2 timer.
2. Afmontering af donkraftens reaktionskraftramme: Hvis der er et demonteringshul på ventilatorhjulets nav, kan du lave en donkraftsreaktionskraftramme og skille pumpehjulet ad. Den specifikke metode er:
1. Klargør ledeskruen svarende til demonteringshullet på navet;
2. Lav et jack-basebeslag til at forbinde endeenden af ​​skruestangen;
3. Forbered hydraulisk donkraft, diameteren af ​​donkraften er mindre end akseldiameteren;
4. Donkraften sættes under tryk for at skubbe navhjulet ud af akslen;
5. Brug samtidig stegepistolen til langsomt at opvarme ventilatornavet jævnt;
6. Hvis toppen ikke bevæger sig i én gang, kan temperaturen på aksen stige. Når temperaturen på navet falder til normal temperatur og derefter genopvarmes, er der en temperaturforskel, før der er et ekspansionsgab.
7. Gentag ovenstående, vær opmærksom på at hænge pumpehjulet i ventilatorhuset med en hejs for at forhindre det i at falde.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept